Maak vandaag nog een afspraak: 0318-630801
Autoschade
Uw Schade repareren?
logo-medium
vinkjeAltijd de scherpste prijzen
vinkjeHaal- en brengservice
vinkjeLeenauto
vinkjeGediplomeerd personeel

Autoschade

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van autoschadeherstel. En dan bedoelen wij niet alleen het herstellen van de schade, maar met alles wat erbij komt kijken. Wij zijn bekend bij de meeste verzekeraars en dat betekend dat wij op een makkelijke en eenvoudige manier uw autoschade kunnen behandelen. Zoals het regelen van een schade expert tot en met de financiele afhandeling.


Vakkundig herstellen

Ook beschikken wij over de kundigheid van het uitdeuken zonder spuiten. [mits de lak niet is beschadigd] dat vaak met een kwartier weer klaar is zodat u na het genot van een kopje koffie of thee uw weg weer kunt vervolgen.

Kleine deel reparatie’s is bij ons zeker bekend, zoals het bijspuiten van een bumperhoek tot het weer laten glimmen van uw kunststof koplamp.

Leenauto’s

Tevens hebben wij ook leen auto’s waarmee u indien nodig uw weg weer kunt vervolgen terwijl wij de schade aan uw auto herstellen. Ook hebben wij een oprijwagen waarmee wij uw auto kunnen ophalen en ook weer terug kunnen brengen.

Maak vandaag nog een afspraak om uw schade te herstellen.
0318-630801
Maak afspraak

Portfolio schadeherstel

Algemene Spuiterij Ebbers heeft veel ervaring met schadeherstel. Onderstaand vindt u ons portfolio met enkele uitgevoerde projecten.

Maak vandaag nog een afspraak

0318-630801
Bereikbaar op werkdagen van 08.00-17.30u

Maak afspraak