Maak vandaag nog een afspraak: 0318-630801
Oldtimer restauratie
Uw oldtimer laten restaureren?
logo-medium
vinkjeAltijd de scherpste prijzen
vinkjeJarenlange ervaring
vinkjeGoede kwaliteit
vinkjeGediplomeerd personeel

Oldtimer restauratie

Wij weten als geen ander dat als u uw Klassieker / Oldtimer en Youngtimer wilt laten restaureren er veel bij komt kijken.Het gaat tenslotte om kostbaar goed en dat moet met grote zorg behandeld worden. Wij zullen er alles aan doen om de auto zoveel mogelijk origineel te houden en tevens beschikken wij over speciaal ontwikkelde klassieke kleuren.


Lakschade herstellen

Ook uw oldtimer kan lakschade oplopen. Wij kunnen dat op vakkundige wijze herstellen, d.m.v polijsten (indien mogelijk) en anders door de juiste manier van voorbewerken en spuiten in de juiste kleur, zodat u er niets meer van kunt zien.

Schadeherstel

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor het herstellen van de schade aan uw oldtimer. Wij zullen de schade op correcte en gepaste manier weer repareren.

Maak vandaag nog een afspraak om uw schade te herstellen.
0318-630801
Maak afspraak

Portfolio Oldtimers

Een oldtimer is voor liefhebbers vaak hun pronkstuk. Onderhoud of schadeherstel van oldtimers is daarom iets wat je alleen over wilt laten aan de echte specialist. Algemene Spuiterij Ebbers heeft ruime ervaring met schadeherstel voor oldtimers. Uw pronkstuk is bij ons in vertrouwde handen. Onderstaand vindt u enkele oldtimers die door ons zijn hersteld.

Maak vandaag nog een afspraak

0318-630801
Bereikbaar op werkdagen van 08.00-17.30u

Maak afspraak