Maak vandaag nog een afspraak: 0318-630801
Auto spuiten
Uw auto bespuiten
logo-medium
vinkjeAltijd de scherpste prijzen
vinkjeJarenlange ervaring
vinkjeLeenauto
vinkjeGediplomeerd personeel

Auto spuiten

Voor veel Nederlanders is het bezit van een auto erg belangrijk. Het is een vervoersmiddel dat u erg veel flexibiliteit geeft. Zeker voor mensen die voor hun werk snel op verschillende locaties moeten zijn, zoals bijvoorbeeld artsen, vertegenwoordigers en zakenlieden, is een auto erg handig. Om een auto in optimale vorm te houden, is goed onderhoud nodig. Voor onderhoud van de verflaag van uw auto en algemeen onderhoud kunt u terecht bij de Algemene Spuiterij Ebbers BV: de autospuiterij Ede.


Diensten autospuiterij

Bij de Algemene Spuiterij Ebbers BV bieden wij veel verschillende diensten aan om uw auto op te knappen. Allereerst kunnen wij uiteraard uw auto bespuiten. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw auto een nieuw uiterlijk krijgt wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe kleur zou willen. Ook kunt u lakschade laten herstellen. Ook andere soorten schade kunnen wij bij de Algemene Spuiterij Ebbers BV herstellen. Deukschade waarbij geen sprake is van lakschade kunnen wij zelfs binnen 15 minuten uitdeuken.

Onze service is daarnaast ook nog eens erg gemakkelijk. Wij zijn bekend bij de meeste verzekeraars in Nederland, dus u zit niet vast in een financiële wirwar. Wij werken echter niet alleen aan moderne auto’s, maar kunnen u ook helpen wanneer u in het bezit bent van een oldtimer. Wij kunnen oldtimers restaureren en ze met een nieuwe verflaag nieuw leven inblazen. Uw oldtimer blijft dus oud, maar ziet er weer zo goed als nieuw uit.

Interesse?


Heeft u interesse in onze diensten als de autospuiterij Ede of onze andere diensten? Of wilt u meer informatie over ons en wat wij doen? Neem dan contact op met de Algemene Spuiterij Ebbers BV voor een vrijblijvend gesprek.

Maak vandaag nog een afspraak om uw schade te herstellen.
0318-630801
Maak afspraak

Portfolio spuitwerkzaamheden

Wij hebben jarenlange ervaring met het spuiten van auto’s, motoren, brommers, meubels en klein industrie. In onderstaand portfolio geven wij u een kijkje in enkele projecten die wij hebben uitgevoerd.

Maak vandaag nog een afspraak

0318-630801
Bereiikbaar op werkdagen van 08.00-17.30u

Maak afspraak