Maak vandaag nog een afspraak: 0318-630801
Meubel spuiten
logo-medium
vinkjeAltijd de scherpste prijzen
vinkjeJarenlange ervaring
vinkjeErkend leerbedrijf
vinkjeGediplomeerd personeel

Keuken spuiten

Het laten spuiten van keuken’s is uitstekend te doen.Zeker wanneer u tevreden bent over uw huidige opstelling maar niet blij bent met de kleur die daarop zit.

Ook kan het zijn dat uw keuken is beschadigt of dat de folie die erop zit los laat,zelfs dan is het geen enkel probleem om deze te laten spuiten. Het is ook vele male goedkoper om uw keuken te laten spuiten dan dat u een nieuwe keuken koopt, denk daarbij aan duizenden euro’s verschil.

De keukenfronten zijn over het algemeen uitstekend te (de)monteren wat als voordeel heeft dat alleen de fronten bij ons zijn en de kasten bij u blijven, waardoor u gewoon gebruik kunt blijven maken van uw keuken.


Meubels en deuren spuiten

Uw meubels of deuren kunt u bij ons prima laten spuiten. Het voordeel van deuren spuiten is dat u binnen een aantal dagen de deuren weer terug hebt en dat deze ook weer gebruikt kunnen worden, u niet in de verflucht zit mocht u het zelf of laten schilderen en vaak is er geen ruimte genoeg om alle deuren te gelijk te doen, dus duurt het ook lang voordat alle deuren geschilderd zouden zijn. De deuren staan of liggen dan ook nog wel eens in de weg. Het laten Spuiten van de deuren heeft dus vele voordelen en het is ook nog mooier.

Meubels spuiten kan zeker, het hoeft nog niet eens in een kleur te zijn maar deze kunnen ook in een blanke lak gespoten zijn,en ook dat is bij ons mogelijk.

Tegen een kleine vergoeding kunnen wij ook uw deuren en/of meubels ophalen en uiteraard weer bij u terug brengen.

Gewenste kleur


Deuren en meubels zijn prima geschikt om te spuiten ook wanneer deze beschadigd zijn zullen wij deze beschadigingen weg werken en het opnieuw spuiten in de orginele of gewenste kleur.

Maak vandaag nog een afspraak om uw schade te herstellen.
0318-630801
Maak afspraak

Portfolio spuitwerkzaamheden

Wij hebben jarenlange ervaring met het spuiten van auto’s, motoren, brommers, meubels en klein industrie. In onderstaand portfolio geven wij u een kijkje in enkele projecten die wij hebben uitgevoerd.

Maak vandaag nog een afspraak

0318-630801
Bereikbaar op werkdagen van 08.00-17.30u

Maak afspraak